Ako odstrániť všetky kontakty v telefóne Android

Aplikácia Kontakty na sklade telefónov s Androidom neposkytuje možnosť vymazania viacerých kontaktov alebo všetkých kontaktov naraz. Preto poskytujeme nižšie dva spôsoby, ako rýchlo odstrániť všetky kontakty v telefóne Android.

Odstrániť všetky kontakty v telefóne s Androidom

Odstrániť všetky kontakty v telefóne s Androidom

Dôvody pre kohokoľvek, kto chce odstrániť všetky kontakty v telefóne s Androidom, sa môžu všeobecne pohybovať od predaja alebo požičania zariadenia niekomu po zbavenie sa všetkých kontaktov, aby sa adresár začal čistým štítom.



Bez ohľadu na dôvody je možné rýchlo vymazať všetky kontakty v telefóne s Androidom namiesto ich mazania jeden po druhom.

1. Odstráňte všetky kontakty v telefóne Android vymazaním údajov kontaktov

Rýchly spôsob odstránenia všetkých kontaktov v telefóne Android je vymazanie údajov aplikácie Kontakty.

Klepnite nanastavenie>Aplikácie>Kontakty(Uistite sa, že sa nachádzate na karte „Všetky aplikácie“)

Ikona aplikácie Kontakty na obrazovke Všetky aplikácie v telefóne s Androidom

ako zrušiť predplatné hudby Apple na Androide

Na obrazovke Informácie o aplikácii klepnite naSkladovanie

Možnosť úložiska v aplikácii KontaktyNa ďalšej obrazovke klepnite naVyčistiť dátatlačidlo.

Vymažte údaje kontaktov v telefóne s Androidom

Ďalej uvidíte vyskakovacie okno, klepnite naOkpotvrďte, že chcete odstrániť všetky kontakty v telefóne s Androidom.

Poznámka: Vymazaním údajov aplikácie Contact odstránite aj svoju nedávnu históriu hovorov a obľúbené položky.

Vymazaním údajov aplikácie Contact odstránite všetky kontakty uložené v telefóne Android. Všetky odstránené kontakty sa však vrátia do vášho zariadenia, hneď ako vaše účty Gmail, Facebook a WhatsApp synchronizujú svoje údaje s telefónom Android.

Preto je tiež potrebné zabrániť synchronizácii údajov s vaším telefónom s Androidom v službách Gmail, Facebook, WhatsApp a ďalších účtoch.

Klepnite nanastavenie>Účty>Google.

Ikona Google na obrazovke Účty Android

Na obrazovke Účty Google klepnite na ikonuÚčet Gmail.

Gmail je uvedený na obrazovke Účty

bypass aktivácia zámku iphone 7 plus

Na ďalšej obrazovke posuňte prepínač vedľa položky do polohy zakázať synchronizáciuGmaildoVYPNUTÉpozíciu.

Zakážte synchronizáciu služby Gmail s iPhone

Podobne môžete zabrániť synchronizácii Facebooku, WhatsApp a ďalších aplikácií s telefónom s Androidom.

ako vypnúť geografické označovanie na samsung galaxy s5

Klepnite nanastavenie>Účty>Whatsapp

WhatsApp na obrazovke Účty v telefóne Android

Na ďalšej obrazovke deaktivujte synchronizáciu posunutím prepínača vedľa položkyKontaktydoVYPNUTÉpozíciu.

Zakážte WhatsApp synchronizáciu kontaktov s telefónom Android

Aj keď táto metóda odstráni všetky kontakty v telefóne s Androidom, k svojim kontaktom budete mať naďalej prístup tak, že prejdete do svojich účtov Gmail, WhatsApp a ďalších.

2. Odstráňte všetky kontakty z telefónu aj z účtov Android

Tento spôsob odstránenia všetkých kontaktov v telefóne s Androidom je vhodný v prípade, že sa pokúšate odstrániť kontakty z telefónu aj z Gmailu a ďalších účtov, ktoré sa synchronizujú s telefónom s Androidom.

Prihláste sa do svojho účtu Gmail pomocou počítača. Ďalej kliknite na ikonuIkona aplikáciísa nachádza v pravom hornom rohu obrazovky a kliknite na ikonuIkona Kontaktyv rozbaľovacej ponuke.

Karta Kontakty v Gmaile

Na ďalšej obrazovke umiestnite kurzor myši na prvý kontakt a kliknite na ikonuzačiarkavacie políčkoktorý sa objaví. Ďalej kliknite na začiarkavacie políčko umiestnené vedľaVybranýa toto vyberie Všetky kontakty vo vašom účte Gmail.

Vyberte Všetky kontakty v Gmaile

Po výbere všetkých kontaktov kliknite na ikonuTrojbodkové menuikona umiestnená v pravom hornom rohu obrazovky a kliknite na ikonuOdstrániťmožnosť v rozbaľovacej ponuke.

Odstrániť kontakty v telefóne Android

Teraz, keď ste odstránili všetky kontakty vo svojom účte Gmail, telefón s Androidom automaticky odstráni všetky kontakty zo zariadenia, pri ďalšej synchronizácii s vaším účtom Gmail.

Ak nechcete čakať na ďalšiu synchronizáciu, klepnite nanastavenie>Účty>Google. Na ďalšej obrazovke klepnite na ikonu s 3 bodkami a klepnite naSynchronizovať terazmožnosť, ktorá sa objaví.

Poznámka: Táto metóda natrvalo odstráni všetky vaše kontakty a nebudete k nim mať prístup.

prezerajte si facebookové správy bez toho, aby vás niekto videl
Súvisiace